12.4.
12.4.
13.4.
13.4.
13.4.
14.4.
14.4.
14.4.
19.4.
20.4.
20.4.
20.4.
20.4.
20.4.
20.4.
21.4.
19.4.
20.4.
20.4.
20.4.
20.4.
20.4.
20.4.
21.4.

Nevážne vážne o 2FL: Na pozeranie 2FL treba doktorát

Dva zápasy na futbalnete, dva zápasy na JOJ Športe, niektorý z nich možno aj na huste, ale možno aj nie, zvyšok na webe stávkovej spoločnosti, aj to len pokiaľ jeden z klubov nemusí dodržiavať zmluvu s inou stávkovou spoločnosťou, vtedy si ho pozriete inde, ale celkom možno aj vôbec nie. Futbal hrajú futbalové kluby a pozerajú ho fanúšikovia. Napriek tomu sú práve tieto elementy futbalového hnutia tie posledné, ktoré sa dozvedia, kde sa zápasy druhej ligy budú vysielať. Informačná skrývačka pre pokročilých.

KFC Komárno – MŠK Púchov 3:1 

Keď proti sebe nastúpia prvý a druhý “najlepší” tím ligy v štatistike faulov a obdržaných žltých kariet, môžete očakávať, že v každom súboji uvidíte celotelový skríning počtu kostí . V Komárne sme tak videli deväť žltých kariet, rozbitý nos, no najmä štyri góly celkom zaujímavého zápasu. Domáci dali gól po kombinácii, zo štandardky aj po rohu, Púchov k niečomu pustili až keď viedli o tri góly a potvrdili výbornú formu.

Partizán Bardejov – MFK Dukla Banská Bystrica 0:1

V snahe zastaviť ofenzívny koncert (druhej) najproduktívnejšej ofenzívy ligy Bardejovčania postavili do brány, aj Čikoša, aj Pavlička, ktorí viackrát podržali mužstvo výbornými zákrokmi. V 25.minúte si však pomýlili futbal s volejbalom a nahrávkou pod sieť krásne našli Depetrisa, ktorý to na smeči vie. Bardejovčania boli prvému celku pomerne vyrovnaným partnerom a prezentovali sa naozaj sympatickým výkonom, no proti vyrovnaniu bol brankár Hruška. Brankári domácich nedovolili Dukle pridať poisťovací gól, hostia si zase nechceli spraviť pachuť v ústach pred toľko očakávaným návratom na Štiavničky, a tak sa zápas skončil podľa očakávaní.

Slavoj Trebišov – FC Košice 0:3

Košičania sú líšky podkuté, a tak chceli v derby zmiasť Trebišovčanov novými dresmi a nápismi, naznačujúcimi, že na ihrisku v Trebišove rozpútajú peklo. Nestalo sa, ale domáci pre istotu nechceli rozhnevať košických pekelníkov, a tak radšej zahadzovali šancu za šancou. Desiatnik Desiatnik by mal seriózne zvážiť začatie spolupráce s vojenskou Duklou a zavolať na týždňovú stáž inštruktora strieľania, ktorý by im vycentroval mušku alebo si zvýšiť hodnosť minimálne na seržanta. V tej jeho aktuálnej ho totiž hráči neposlúchajú a hoci doteraz zaznamenali tretí (!) najvyšší počet striel v celej lige, gólov dalo menej len Námestovo. Keď ponúknuté príležitosti domáci odmietali, góly začali strieľať hostia. Guba sa pri prvom modlil, aby sa jeho strela z piatich metrov do prázdnej brány zmestila vôbec medzi tri žrde a otestoval tak, či je práve táto forma duševného cvičenia kompatibilná s novým košickým sponzorom. Zistil, že áno, a tak to o dvadsať minút vyskúšal znova, z väčšej vzdialenosti a opäť úspešne. Tretí pridal Jakúbek a potvrdil, že sa Košičanom darí vonku lepšie ako doma, kde ešte nevyhrali. Zrejme aj preto sa rozhodli, že domáce zápasy budú hrať práve v Trebišove a už v stredu tam privítajú Petržalku.

FK Humenné – MŠK Námestovo 2:0 

Nie je nováčik ako nováčik. V priamom súboji si to overili hráči Námestova. V Humennom ich čakal celkom iný, vyzretý celok a o rozdiele v kvalite týchto celkov a celkovom obraze tohto zápasu svedčí pomer striel – 22:4. Strata kondície Humenčanov neprichádza, stále držia krok s prvou Bystricou. Za Humenné sa trafil ďalší “navrátilec” do profi futbalu, Roland Černák a zrejme aj v tom duchu “vzbúrencov”, ktorých už vo futbale odpisovali, ale práve v Humennom našli ideálne prostredie na reštart, môžeme hľadať dôvody, prečo sa im tak darí.

MŠK Žilina B – MFK Skalica 0:2 

Je vidieť, že počas karanténnej prestávky skalický tím dbal aj na mentálnu prípravu v svojom postupovom snažení. Jednou z rád bolo vystúpiť tu i tam z komfortnej zóny a skúsiť aj niečo iné ako výhru 1:0. V Žiline svoj mentálny koučing preniesli aj na ihrisko a dali góly dva. Zatiaľ to stále bolo s nulou vzadu, ale zase načo riskovať. Z prvopolčasovej pohodičky mohol Skaličanov vyhodiť akurát Jibril, no miesto samostatného úniku na brankára si natiahol sval a išiel dole. V druhom polčase boli domáci šošoni aktívnejší, no góly dávala Skalica. Šebesta sa môže nadiaľku pohádať s Depetrisom, kto dal jednoduchší gól, druhý pridal nikým nebránený Kousal, Junas potom zatiahol roletu ako štátny úradník v piatok o 12. a bolo vymaľované. Žilina prehrala už piaty raz v sezóne a ak v klube nasledujú príklad A tímu, môžeme očakávať, že hlavným trénerom rezervy sa už čoskoro stane asistent asistenta doterajšieho hlavného trénera, prípadne jeho rezerva. Alebo Viktor Pečovský, nehrajúci hrajúci tréner, ktorý sa za nepriaznivého stavu nevystriedal a radšej si išiel dorábať potrebnú licenciu.

ŠK Slovan Bratislava U21 – FC Rohožník 0:1 

Jediný zápas, ktorý fanúšikovia začali pozerať už deň predtým. Tréneri, hráči aj fanúšikovia oboch mužstiev určite netrpezlivo čakali, v akej zostave Slovan vyrukuje v pohári na Kováčovú. V kádri Vladimíra Weissa bol zrejme enormný záujem o procedúry miestnych kúpeľov, a tak nastúpili v pomerne silnom zložení. Szilimu okamžite naskočili v očiach tri sedmičky vedľa seba, keď vyhral nominačný jackpot. Z A mužstva sa v nedeľu za juniorku predstavili len Petrák a Mustafić, ktorý musel niekoho v klube nas.ať, keď si vyslúžil dva zápasy v základe za 20 hodín. Alebo v tej Kováčovej naozaj robia divy. Tak či onak, Rohožník využil situáciu. Najprv poslal Pittnera do zápasového štúdia JOJky, aby mu Lenka Čviriková dala návod, ako poraziť Slovan. “Dal si doteraz dva góly na súperovom ihrisku. Nešupneš ho tam aj zajtra?,” znel taktický pokyn a keďže je Pittner poslušný chlapec a Lenke Čvirikovej sa neodvráva, šupol ho tam. Nikto ďalší taktické pokyny nedostal, preto Pittnerov gól bol víťazný a poslal Ralboch do TOP 10.


Aktuálne články

Prešov nevyužil prehru Komárna
Už iba Myjavčania čakajú na prvé jarné víťazstvo
Janečka: Bez čo len jedného víťazstva to už bolo frustrujúce
Na čele bez zmien, prvé víťazstvo Spišiakov
Účet stále otvorený, spoluhráči pátrajú a zháňajú videá a články
Streňova pastva pre oči, Rapavého hetrik nestačil
Tabulka
# Tím Z Skóre B
1. 24 47:19 57
2. 24 38:15 50
3. 24 49:25 48
4. 24 40:26 42
5. 24 38:27 42
6. 24 40:35 36
7. 24 49:48 35
8. 24 32:32 34
9. 24 41:38 33
10. 24 42:48 30
11. 24 35:43 29
12. 24 35:43 29
13. 24 25:37 27
14. 24 29:38 23
15. 24 21:56 15
16. 24 14:45 6